Beytepe İlkokulu

Vizyon: Bilim sanat ve kültür ışığı altında, geleceğe yön veren; özgün çalışmaları ile örnek gösterilen okul olmak

Misyon: Biz; Atatürk İlke ve İnkılâpları, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri ışığında, uygun öğrenme ortamlarında etik değerlere bağlı; kendimizi sürekli geliştirip bireysel farklılıkları dikkate alan, çözüm odaklı, soran-sorgulayan, insani ve milli değerleri yüksek öğrenciler yetiştirmek için varız.

Saatler: 09:05 14:45
Sportif Etkinlikler: VOLEYBOL , BASKETBOL
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuzda normal eğitim yapılmakla birlikte eğitim saati bitiminde yaygın bilinen etüt resmi adıyla kulüp çalışmaları yapılmaktadır. Okulumuza atanmak için başvuru yapacak öğretmenlerimizin ve okula çocuklarını kayıt ettirecek velilerimizin ders başlangıç saatinin 09:00 ve bitiş saatinin 16:30 olduğunu dikkate almaları gerekmektedir.

WEB - https://beytepeilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ÜNİVERSİTELER MAH. 1661 CAD. NO 19/1 ÇANKAYA / ANKARA

Yerleşim Yeri - Okulumuz Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü içindedir.

Adres - ÜNİVERSİTELER MAH. 1661 CAD. NO 19/1 ÇANKAYA / ANKARA

Ulaşım Eskişehir Yolu üzerindedir. Kızılay´dan Çayyolu Metrosuna binilerek, Beytepe durağında inilir. Ring otobüsleri kullanılarak kampüse ve okulumuza ulaşmak mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Çankaya ilçesine bağlı olup, il ve ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.