2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖĞRENCİ – VELİ BİLGİLENDİRME REHBERİ

10.09.2023 745

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ – VELİ BİLGİLENDİRME REHBERİ

• Eğitim Öğretim saatleri hafta içi her gün 09:05 – 14:45 arasındadır.

( Öğrenci Kulüp Etkinlikleri başladığında, çıkış saatimiz 16:25 olacaktır.)

• Öğrencilerimizin giriş ve çıkışları ana kapıdan sağlanacaktır.

• Servis taşımacılığı kullanan öğrencilerimizin çıkışları, “Bahçe Tiyatrosu ”alanındaki kapıdan servis rehberi eşliğinde sağlanacaktır.

(Eğitim Öğretim saatlerinde bu kapı kapalı tutulacaktır.)

• Öğrencilerimiz okula her gün okula okul kıyafetleri ile geleceklerdir.

• Eğitim Öğretim saatleri esnasında velilerimiz okul binasına alınmayacaklardır.

“Veli görüşme gün ve saatleri “ dahilinde gelen velilerimiz, Öğretmen Veli Görüşme Odasında misafir edilecektir.

Veli görüşme gün ve saatleri web sayfamızda duyurulacaktır.

• Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından sağlanan ücretsiz ders kitapları öğrencilerimize bir kez verilebileceğinden sene sonuna kadar muhafaza edilip, kullandıktan sonra “Sıfır Atık” projesi kapsamında, okulumuza geri iade edilerek “geri dönüşüme” kazandırılacaktır.

• Öğrencilerimiz akıllı saat kullanıyor ise; okula geldiğinde sınıf öğretmenine teslim edecek, ders bitiminde tekrar öğretmeninden teslim alacaktır.

• Velilerimiz, okul saatleri içerisinde öğrencimizi ilgili Müdür Yardımcısının “ izin belgesi “ düzenlenmesi ile teneffüste ve öğlen saatlerinde alabilirler. (Acil durumlar hariç)

1. ve 4. Sınıflar Müdür Yardımcısı Nilgün BAKKALOĞLU

2. ve 3. Sınıflar Müdür Yardımcısı Recep ÇİV

• Okulumuza ait genel bilgilendirme ve duyurular resmi Web sitemizden ilan edilecek olup, lütfen sayfamızı takip ediniz.

Kıymetli Velimiz;

Aldığımız tedbirler Biricik Öğrencilerimize daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli eğitim öğretim ortamında hizmet sunabilmek amacıyla olduğundan, destekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgi, Selam ve Saygılarımla…

Filiz EKİNCİ

OKUL MÜDÜRÜ